GYIK

A héliumos lufik minőségi latex lufik esetében általában 4-5 napig lebegnek. Méret befolyásolja. A lufikat tartósítóval szállítjuk, ami megnöveli a lebegési időt. A fóliás lufik több héten keresztül is megtartják a héliumot.

A töltött lufi nem lebeg mert, levegővel van töltve. Minden esetben egy lufitalpon áll, amellyel az asztalra, földre helyezhető.

Az üzletben vásárolt tartós fogyasztási termékekre 1 év jótállás van. A jótállási igény érvényesítését a jótállási szelvényen kijelölt helyen lehet érvényesíteni.
Üzletünkben a jelmezeket általában 3 napra lehet kölcsönözni, de megbeszélés szerint ettől eltérhetünk.
Az ízvilágban szinte semmiben nem különbözik. Számos tévhit kering a köztudatban az alkoholmentes borok ízét illetően, azonban minden kétely eloszlik a kóstolónak abban a pillanatban ahogy az alkoholmentes bor a poharába kerül. Az alkoholmentes bor színe, bukéja megegyezik a hagyományos borokéval, és azt megkóstolva sem éri csalódás a fogyasztót. Az alkoholmentesített bor számos előnyét kihasználva bárhol és bármikor, kötöttségek nélkül élvezheti a bor nyújtotta élvezeteket.
A héliumos lufik szállítása, hogy épségben megérkezzenek a feladóhoz extra csomagolást igényel.
Ezért ha héliumos lufi szállítását igényli, ezt speciális dobozba kell raknunk, ami plusz költséget jelent 750.-/ doboz. Ez alól kivételt képez, ha személyesen veszi át az üzletben Parti Buli Bolt 1173.Pesti u. 58. vagy a VI. Lázár utca 7. I.emelet. Buli pont átvevő helyen.
A budapesti kiszállításnál pedig a szállítási feltételeknél ismertetett kiszállítási díjakkal kell számolni.
A felfújt héliumos lufi budapesti kiszállítása esetén 50 % előleget kell fizetni minden esetben.
Előzetes egyeztetéssel szállítunk ki héliumos lufikat. A lufikat felfújva szállítjuk. A minőségi héliumos lufik lebegési ideje több nap, akár bő egy hét is.
FIGYELEM, a túlzott hélium fogyasztás fulladással járhat!